Promeva

Online Project Management & Evaluation software voor NGO’s

Grip op programma's en doelstellingen

Duurzame resultaten door betekenisvolle inzichten

Een NGO die duurzame resultaten wil boeken, moet inzicht hebben. Inzicht in de voortgang van projecten. Inzicht in het effect van programma’s. Inzicht in de mate waarin strategische doelstellingen bereikt worden. Wij helpen NGO’s om duurzame resultaten te boeken door ze te voorzien van die betekenisvolle inzichten.

Kraakheldere dashboards

Projecten, programma’s en result areas in beeld

Promeva is gebruiksvriendelijke cloud-software die medewerkers van NGO’s overal ter wereld in staat stelt om gestructureerd gegevens vast te leggen over de projecten waar ze aan werken. Promeva combineert kwalitatieve en kwantitatieve informatie uit het veld met data uit het financiële systeem. Al deze gegevens vormen de grondstof voor dashboards die een kraakhelder beeld geven van de voortgang van projecten, programma’s en result areas.

Laat data het verhaal van je NGO vertellen

Door resultaten van projecten, programma’s en de organisatie inzichtelijk te maken voor collega’s, partners, donoren en andere stakeholders zorgen we voor transparantie, grip, efficiëntie en optimale samenwerking. Bovendien vertelt de data in Promeva een duidelijk verhaal dat NGO’s kunnen gebruiken om potentiële donoren optimaal te informeren.

Versterk een transparante cultuur

De kracht van Promeva zit hem onder meer in de combinatie van een top-down en bottom-up benadering. Als NGO bepaal je op hoog niveau welke strategische doelen je nastreeft en hoe programma’s en projecten die doelstellingen ondersteunen. Projectmedewerkers overal ter wereld voeren vervolgens binnen een strak format allerlei relevante kwalitatieve en kwantitatieve gegevens in over de projecten waar ze aan werken. 

Op die manier creëer je een krachtig datafundament op basis waarvan inzichtelijk wordt hoe afzonderlijke projecten en overkoepelende programma’s presteren. Als de resultaten van projecten achterblijven, wordt dat al in een vroeg stadium duidelijk en kun je actie ondernemen. Ook zie je perfect hoe afzonderlijke projecten en programma’s bijdragen aan het behalen van overkoepelende doelstellingen. 

Van dagen naar minuten

Snel IATI-rapportages maken

De International Aid Transparency Initiative (IATI) is de standaard waarbinnen NGO’s hun activiteiten (steeds vaker) moeten verantwoorden. Promeva heeft diepgaande IATI-kennis in huis. En dat merk je. Met Promeva produceer rapporteer je snel en eenvoudig conform de standaarden van het International Aid Transparency Initiative (IATI). Je brengt de tijd die je nodig hebt voor het samenbrengen van alle informatie en het creëren van allesomvattende, kloppende XML-rapportages terug van dagen naar minuten.

Plug-and-Play

Hoewel Promeva onderdeel uitmaakt van AllSolutions, werkt de software probleemloos samen met jouw financieel platform. Aan de slag gaan met Promeva is letterlijk een kwestie van Plug-and-Play; de implementatie kost nauwelijks tijd. De software leent zich daardoor uitstekend voor een agile benadering. Je kunt klein beginnen binnen één project of programma en vervolgens geleidelijk opschalen.

Quickscan

Hoe staat jouw NGO ervoor?

Doe de quickscan en kom er binnen 10 minuten achter hoe jouw NGO ervoor staat op het gebied van datagedreven werken! Je ontvangt direct het scorerapport in je mailbox!

Samen in gesprek

Meer weten of advies nodig? Neem contact op met Martijn.