Impact by Insight

Over Promeva

Wij helpen NGO’s om duurzame resultaten te boeken door ze te voorzien van betekenisvolle inzichten. Promeva brengt diepgaande development aid ervaring samen met state of the art mogelijkheden op het gebied van monitoring & evaluation én informatietechnologie.

Verstand van zaken

Bedacht en ontwikkeld binnen een NGO

Promeva is ontstaan binnen ICCO, een organisatie die werkt aan het terugdringen van armoede en ondervoeding in landen waar klimaatverandering en natuurrampen dreigen. ICCO maakte tijd en ruimte vrij voor de ontwikkeling van Promeva. De software werd positief ontvangen. Door intensief gebruik in de dagelijkse praktijk werd Promeva steeds beter en uitgebreider. Al snel gingen ook andere NGO’s aan de slag met de oplossing.

Versterkt door AllSolutions

In 2020 werd Promeva onderdeel van de AllSolutions, leverancier van bedrijfssoftware voor NGO’s en andere projectgestuurde bedrijven. Organisaties als Hivos en AgriProFocus vertrouwen op AllSolutions voor hun dagelijkse procesondersteuning. Mede om die reden deed AllSolutions de afgelopen jaren geweldig veel kennis op rondom IATI. Deze kennis vindt zijn weg vanzelfsprekend ook naar Promeva. Als onderdeel van een professioneel cloudbedrijf met diepgaande kennis van NGO-processen kan de Promeva optimaal doorontwikkeld worden. Onze professionele helpdesk zorgt bij eventuele vragen voor de juiste ondersteuning.

Promeva is volledig plug-and-play, past binnen iedere IT-architectuur en werkt probleemloos samen met elk financieel platform. In combinatie met de bedrijfssoftware van AllSolutions ontstaan er echter tal van interessante mogelijkheden voor NGO’s, bijvoorbeeld op het gebied van project management, financiën en samenwerking. 

"AgriProFocus heeft grip op projecten en financiële administratie in dertien landen."

Lisette van Benthum Manager Financial Strategy AgriProFocus
Samen in gesprek

Luister naar ons verhaal

Wil je alle details van het Promeva-verhaal horen?

Powered by

Promeva is onderdeel van AllSolutions

In een wereld waarin producten en diensten binnen de IT steeds gelijkvormiger worden, kunnen organisaties zich alleen onderscheiden door écht betekenisvol te zijn. Voor hun klanten en opdrachtgevers. Maar ook voor medewerkers, partners, toeleveranciers en ook zelfs voor de maatschappij. Met de online bedrijfssoftware van AllSolutions zorgen NGO’s en andere projectgestuurde organisaties dat ze hun zaken écht goed voor elkaar te hebben.