AllSolutions neemt Promeva over van ICCO

AllSolutions heeft Promeva overgenomen van goededoelenorganisatie ICCO. Promeva is gebruiksvriendelijke cloudsoftware die NGO’s inzicht geeft in de voortgang en impact van de projecten waar ze aan werken. Ook rapporteren over die projecten maakt Promeva heel eenvoudig. 

Een NGO die duurzame resultaten wil boeken, moet inzicht hebben. Inzicht in de voortgang van projecten. Inzicht in het effect van programma’s. Inzicht in de mate waarin strategische doelstellingen bereikt worden. Promeva helpt NGO’s om duurzame resultaten te boeken door ze te voorzien van die betekenisvolle inzichten.

Gestructureerd rapporteren

De software stelt medewerkers van NGO’s overal ter wereld in staat om gestructureerd gegevens vast te leggen over de projecten waar ze aan werken. De software combineert kwalitatieve en kwantitatieve informatie uit het veld met data uit het financiële systeem. Al deze gegevens vormen de grondstof voor dashboards die een kraakhelder beeld geven van de voortgang van projecten, programma’s en result areas. Met Promeva kunnen NGO’s bovendien snel en accuraat rapporteren over hun projecten conform de internationale IATI-normen. Met Promeva brengen NGO’s de tijd die het opstellen van dergelijke rapportages kost terug van enkele dagen naar enkele minuten.

Ontwikkeld binnen een NGO

Promeva is ontwikkeld binnen goedendoelenorganisatie ICCO. Deze in Utrecht gevestigde organisatie ondersteunt boeren en kleine bedrijven in landen met lage en middeninkomens. Aanvankelijk gebruikte alleen ICCO het systeem projecten te managen en te evalueren. De afgelopen jaren stapten ook diverse andere NGO’s over op Promeva.

Bouwen aan Promeva

“De overname van Promeva door AllSolutions voelt heel vanzelfsprekend”, zegt Jan van Wijngaarden, directeur van AllSolutions. “Verschillende NGO’s gebruiken onze bedrijfssoftware om hun interne processen te organiseren. Promeva sluit daar naadloos op aan. Nu Promeva onderdeel uitmaakt van de AllSolutions-familie, kunnen we onze kennis van de branche en onze cloud-expertise inzetten om de software nog beter en nog completer te maken.” Naast de software heeft AllSolutions ook de ontwikkelaars overgenomen die aan de basis van de software stonden en de afgelopen jaren binnen ICCO aan Promeva bouwden. 

Wil je meer weten over Promeva? Bekijk onze softwarepagina of neem contact met ons op! We helpen je graag!